منوی سایت

کمپرس موازی چیست؟

کمپرس موازی چیست

چکیده

در عملیات میکس و مسترینگ کمپرس کردن ترکها یکی از مهمترین عوامل در با ثبات سازی داینامیکها و نوسانات در یک موزیک می باشد.خود کمپرس کردن به چند دسته تقسیم میشود در مقاله قبلی در مورد کمپرس ساید چین صحبت کریدم که میتوانید این مقاله را از هیمنجا مطالعه کنید.یکی دیگر از تکنیکهای کمپرس کردن، کمپرس موازی یا نیویورکی می باشد. در این مقاله قصد داریم که به صورت کامل به شما بگوییم که کمپرس موازی چیست و چگونه میتوانید با استفاده از پلاگین فب فیلتر پرو سی 2 این کار را انجام دهید.

کمپرس موازی چیست؟

کمپرس موازی به روش آنالوگ

کمپرس موازی یا کمپرس نیویورکی به معنی ترکیب کردن 50 درصد از سیگنال خشک یا بدون کمپرس با 50 درصد از سیگنال در اصطلاح خیس یا کمپرس شده می باشد.البته این درصدها میتواند تغییر کنند. در عملیات کمپرس موازی در عین حال که سیگنال داینامیکها و نوسانات طبیعی خود را دارد همینطور حالت کمپرس شده خود را حفظ خواهد کرد.

روش اعمال کردن کمپرس موازی

کمپرس موازی یا نیویورکی با پلاگین فب فیلتر پرو سی2

برای اینکار در نرم افزار خود یا همان DAW یک Send ترک یا یک bus ایجاد کنید و بعد از طریق پیچ  مقداردهی  سند ترکی که قرار است کمپرس شود را تا انتها قرار دهید تا سیگنال به طور کامل به سند ترک مورد نظر ارسال شود.

حال کمپرسور فب فیلتر پرو سی2 را داخل سند ترک انداخته و پارامترهای آنرا طوری تنظیم کنید که سیگنال کاملا کمپرس یا در اصطلاح له شود؛ 

سعی کنید میزان آستانه (Threshold) را پایین و میزان نسبت(Ratio) را بالا ببرید. میزان Attack و Release هم بر اساس نیاز خود تنظیم کنید.

در آخر میزان فیدر ولوم صدای سند ترک را به صورت کامل کم کرده و موزیک را پلی کنید و فیدر ولوم را رفته رفته تا حدی بالا ببرید که میزان اعمال کمپرس بر روی میکس به 50 درصد برسد.

در آخر یادتان باشد شما میتوانید تمامی ترکها را به همین صورت به سند ترک مورد نظر ارسال کرده و با همین تکنیک کمپرس موازی آنها را نیز کمپرس کنید.

جمع بندی و نتیجه گیری

در این مقاله ما سعی کردیم  به شما آموزش دهیم که اصلا کمپرس موازی چیست و چگونه میتوانید با استفاده از پلاگین پرو سی فب فیلتر همین کار را بر روی ترکهای خودتان انجام دهید.البته این کار نیاز به تمرین و درک بیستر از پارامترهای کمپرسور دارد که برای آموزش پارامترهای  کمپرسور  ما یک مقاله جداگانه داریم که میتوانید از همینجا این مقاله هم مطالعه کنید و به تمامی سوالهایی که در مورد کمپرسور و پارمترهای آن میشود در این مقاله پاسخ دادیم.

استودیو صدابرداری، آهنگسازی، فیلم برداری، عکاسی، تنظیم، میکس و مسترینگ دسی بل رکورد

پرهام وب‌سایت
ادمین سایت بیت سرا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − 4 =