منوی سایت

وارپ چیست؟

پیاده سازی تکنیک وارپ در موریک

چکیده

اگر آهنگساز یا تنظیم کننده هستید صدرصد بارها در مورد وارپ شنیده اید.تکنیک وارپ یکی از تکنیکهای پرکاربرد به منظور همگام سازی یک ریتم یا یک ملودی با موزیک یا اینسترومنتال هست.اگر دیجی هستید و کار ریمیکس انجام میدهید تکنیک وارپ به شما برای همگام سازی ترکها با یکدیگر بسیار کمک خواهد کرد.

وارپ در نرم افزارهای مختلف به شکلهای متفاوت صورت میگیرد ولی در نرم افزار ایبلتون لایو الگوریتم وارپینگ بسیار تخصصی و حرفه ای تری در مقایسه با سایر نرم افزارها وجود دارد که بسیار دقیق و شگفت انگیز عمل میکند.در این مقاله ما قصد داریم صرفا در مورد وارپینگ در نرم افزار ایبلتون لایو صحبت کنیم و بگوییم وارپ چیست و چگونه از مدهای مختلف آن میتوانیم در حالتهای متفاوت استفاده کنیم پس تا آخر این مقاله حتما با ما همراه باشید.

 

وارپ چیست؟

پانل وارپ در نرم افزار ایبلتون لایو

وارپ به معنی همگام سازی یا هماهنگ کردن ملودی با ریتم یا وکال یا یک ترک یا … می باشد.

به عنوان مثال وقتی میخواهید صدای یک خواننده ای را به صورت مستقل وارد یک پروژه کنید اگر تمپو پروژه با وکال همگام نباشد میتوانیم با استفاده از Warp تمپو هر دو را یکسان کنیم و اینگونه موزیک یا ترک شما با صدای خواننده همگام خواهد شد.

با فعال کردن وارپ در نرم افزار ایبلتون لایو شش مد مختلف فعال میشود که هر کدام الگوریتم منحصر به فرد خود را دارند.

با زدن دکمه Warp تمپو کل پروژه شما از تمپو فایل صوتی که میخواهید وارپ کنید پیروی میکند. در ادامه به سراغ شش گزینه از مدهای وارپ خواهیم رفت

 

انواع مدهای وارپ در ایبلتون لایو

مدهای وارپ در ایبلتون لایو

Beats: این مد زمانی استفاده میشود که شما قصد دارید فایلهای صوتی ریتمیک مثل درامها و لوپها را وارپ یا همان همگام سازی با پروژه کنید.

Tones: زمانی استفاده میشود که شما قصد وارپ کردن فایلهای صوتی مونوفونیک نظیر بیس،وکال،پیانو و … را دارید.

Texture: زمانی استفاده میشود که شما قصد وارپ کردن فایلهای صوتی پلی فونیک مثل پدها،استرینگها و سازهای ارکست که تشخیص گام آنها سخت است را دارید.

Re-Pitch: معمولا وقتی وارپ را بر روی فایلهای صوتی اعمال میکنید با تغییر تمپو صدا بم تر یا زیرتر می شود که این اتفاق در دستگاهای دی جی قدیمی رایج بود و دقیقا با انتخاب این گزینه این حالت برای فایلهای صوتی پیش خواهد آمد.

Complex: با انتخاب این حالت ترکیبی از حالت دیگر که پیشتر توضیح دادیم بر روی سیگنال صوتی اعمال میشود و این برای وارپ کردن یک آهنگ کامل که شامل بیت،تن و تکستچر هست مناسب می باشد.

Complex Pro: این مد ترکیبی از الگوریتمهای مختلف مد complex  می باشد و نسخه بهبود یافته این مد است و معمولا جواب بهتری نسبت به مد قبلی میدهد ولی توجه داشته باشید که میزان سی پی یو بیشتری هم مصرف میکنید.

جمع بندی و نتیجه گیری

در این مقاله در مورد وارپ در نرم افزار ایبلتون لایو صحبت کردیم و دیدیم که وارپ چیست و انواع مدهای آن را در نرم افزار ابلتون لایو مورد بررسی قرار دادیم دقت کنید که با انتخاب هر کدام از این الگوریتمها میزان مصرف سی پی یو افزایش خواهد یافت و در دو الگوریتم complex و complex pro ممکن است دچار مشکلاتی شوید که حتما میبایست سایز buffer خودتون را بر روی مقدار بیشتری قرار دهید تا فشار بر سی پی یو کمتر شود.

استودیو صدابرداری، آهنگسازی، فیلم برداری، عکاسی، تنظیم، میکس و مسترینگ دسی بل رکورد

پرهام وب‌سایت
ادمین سایت بیت سرا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + 20 =