منوی سایت

چطور به یک خواننده معروف تبدیل شویم؟

چطور به یک خواننده مطرح تبدیل شویم

چکیده

شاید شما هم یک خواننده با استعدادی هستید که بارها تلاش و هزینه کرده اید و کار بیرون داده اید ولی بعد به اون نتیجه ای که میخواستید نرسیدید.در این مقاله ی آموزشی قصد داریم که به شما ده تا از اصول اساسی که تجربه بسیاری از خوانندها و آرتیستهای مطرح هست را به اشتراک بذاریم تا ببینید که چطور به یک خواننده معروف تبدیل شویم؟

1-داشتن ایده

داشتن ایده ای نو خلاقانه و در دسترس بودن آن ایده اولین گام برای موفقیت در مارکت موسیقی است.شما دارید کار هنری انجام میدید پس حتما باید خلاق باشید چه در زمینه انتخاب موزیک، چه شعر،چه تنظیم،چه موزیک ویدیو و … باید ایدهای نو خلاقانه که تا حالا کسی انجام نداده داشته باشید.برای کسب ایدهای جدید میتوانید به کانال یوتیوب ما هم سر بزنید.

 

فکر کردن به ایده ای نو و خلاقانه

2-داشتن هدف و برنامه ای مدون

داشتن هدف بسیار مهم است.شما دقیق باید بدانید که چه از موزیک میخواهید و قرار است که به کجا برسید؛ 

البته لذت بردن از مسیری که در آن پا گذاشته اید به مراتب مهمتر از هدف نهاییتون هست پس هدفهای کوتاه مدت برای خودتان بذارید تا هم از مسیری که در آن پا گذاشته اید لذت ببرید و هم به هدف نهاییتون نزدیکتر شوید.

هر چند برای رسیدن به هدف حتما باید برنامه ای داشت.اگر طبق برنامه ای از پیش تعیین شده کارهای خودتون را بیرون بدید به مراتب سریعتر از فردی که هیچ برنامه ای ندارد پیش خواهید رفت.

یادتان باشد که یک شبه نمیشه ره صد ساله را رفت اگر کسی هم رفته مطمئن باشید که جایگاه خود را به همان سرعت هم از دست داده.

 

داشتن هدف و برنامه ای مدون در سر خود

3-تبلیغات هوشمندانه

همانطور که در کسب و کارهای دیگر تبلیغات تاثیر گذار هست در مارکت موزیک هم دقیقا به همین صورت هست ولی اینجا شما باید هوشمندانه تر رفتار کنید و خلاق باشید؛

پلتفورمهای نوپا و جدیدی که مناسب برای تبلیغات هستند را بررسی کنید و هم آینده نگری نسبی داشته باشید و هم کمتر هزینه کنید یادتان باشد که در مارکت موسیقی کسی برنده استکه آینده نگر باشه و بتونه پیش بینی کنه.

 

تبلیغات هوشمندانه در شبکهای اجتماعی

4-روابط و کانکشنهای خوب

شاید با خودتان فکر کنید که نیازی به کسی نداریدو  بگید که به تنهایی میتونم روی پای خودم بایستم؛بله دائما این جمله را پیش خودتان تکرار کنید ولی این هم یادتون باشه که حتی یک رابطه خوب با فردی ممکنه روزی به کارتون بیاد چون همان فرد  ممکن هست که شما را به یک تهیه کننده ،ترانه سرا، استودیو یا حتی یک آرتیست موفق و  مطرح که در آن لحظه انتظار فردی مثل شما را  داره معرفی کنه و کلا ورق برگردد و فرصتی پیش بیاد که در آن بتونید طرفدارهاتون را به طرز چشم گیری افزایش دهید.این اتفاق برای خیلی از خوانندهای نوپا افتاده است.

 

ساختن روابط و کانکشنها

5-صبر و تحمل

صبر و تحمل چیزی هست که همه ی ما تجربه کردیم و شاید هم خیلی ها بهتون توصیه کرده باشند که صبور باشید؛

گذر زمان حلال خیلی از مشکلات است . اگر میبینید ایدهاتون کاربردی نیستند یا جواب نمیدهند بجای پافشاری تغییرشون بدید شاید یک تغییر کوچک بتونه واقعا بازی را به نفع شما عوض کنه و شما را به خود واقعیتون نزدیکتر کنه.

 

6-زمانبندی مناسب برای ارائه کارها و ایدهای جدید

گاهی اوقات ایدهای جدیدی که دارید شاید پیاده کردنشان در این زمان توجه هیچ کسی را جلب نکند ولی پیاده کردن همان ایده در یک زمان مناسب شمارو به طرز عجیبی به یک خواننده مطرح تبدیل کنه.

نمونش آهنگ “سی دی را بشکن” از یاس که زمان که فیلمهای بازیگر جوانی در نقش زهره در سریال نرگس پخش میشد و خیلیها از این قضیه سو استفاده میکردند و دقیقا در زمانی مناسب یاس با آهنگ خود تمام تابوهای جامعه ی سنتی را شکست و توانست خود را به همه اثبات کند یا آهنگ “تابستون کوتاهه” از زدبازی که در اوخر تابستان پخش شد و برای خیلی از جوانان آن زمان تبدیل به یک آهنگ نوستالژی شدو یا آهنگ “بو سرده کاپشنم کو ” از گروه تیک تاک که در فصل سرد زمستان منتشر شد و توجه بسیاری از جوانان پولدار را به خود جلب کرد.

همینطور میتوان به صدها خواننده ی مطرح داخلی و خارجی اشاره کرد که توانسته اند با پخش یک آهنگ در زمانی مناسب توجه خیلیها را به سمت خودشان جلب کنند . پس حتما سعی کنید که زمان شناس باشید.

 

تقویم و زمان شناسی

7-بررسی دقیق بازخورد مخاطبان

با هر بار پخش یک آهنگ شما میبایست هر بار با این حقیقت مواجه شوید و میبایست بازخورد مخاطبین خودتان را به صورت دقیق بررسی کنید.

از بازخوردهای منفی نترسید و بازخوردهای بیخودی هم جدی نگیرید و سعی کنید تا جایی که میتوانید حرفه ای عمل کنید.

ببینید مخاطبین خودتان دقیقا چه قشری هستند چه سنی دارند چه چیزهای خوبی را در شما دیده اند که جذب شما شده اند و از شما چه انتظاری دارند.

هر چقدر دقیقتر شما خودتان را به انتظارات مخاطبین خود و آنچه که هم اکنون در مارکت موسیقی عرف هست نزدیکتر کنید، پیشرفتتان هر روز بیشتر و بیشتر خواهد شد.

 

بررسی دقیق بازخورد مخاطبان

8-قبول شکست به عنوان یک درس برای رسیدن به موفقیت

خیلی وقتها حس ناامیدی میکنید این در مارکت موسیقی یک امر طبیعی است بخصوص بعد از اینکه موزیک خودتان را با کلی هزینه و زحمات زیاد پخش میکنید ولی بجاش بازخوردی نمیگیرید یا اگر هم بگیرید اکثرا منفی هستند ولی حتما از خودتان این را بپرسید که شما این همه هزینه را برای چه کرده اید؟ برای پولدار شدن  و به شهرت رسیدن یک شبه ؟!

گاهی برای درس گرفتن باید شکست خورد تا در آینده همین درسها برای شما موفقیتهای متوالی به همراه بیاورد پس تفاوت شما با فردی که یک شبه معروف میشود در همین است.


9-خودتان باشید و تقلید نکنید

دنبال معروف شدن نباشید بلکه به دنبال محبوب شدن باشید.

تفاوت بین این دو بسیار زیاد است.کسی که محبوبیت دارد یک الگو برای دیگران هست و همه قلبن او را قبول دارند ولی کسی که معروفه لزوما همه او را قبول ندارند و برای آن فرد ارزش قائل نیستند.

برای خودتان ارزش قائل باشید و تن به انجام هر کار بیشرمانه ای برای معروف شدن ندید.

خیلیها را در فضای مجازی میبنیم که فقط با حاشیه سازی و خدشه دار کردن آبرو حیثیت دیگران معروف شده اند ولی در آخر خود آنها به تباهی کشیده شده اند.شما سعی کنید که اینجوری نباشید.

10-آموزش ببنید و از اشتباهات افراد با تجربه درس بگیرید

خیلی از افراد تازه کار متاسفانه میخواهند با آزمون و خطا وارد مارکت پر رقابت موسیقی شوند و میخواهند همه چیز را خودشان تجربه کنند.

این کار ممکن است خوبیهایی داشته باشد ولی وقتی شما میتوانید مسیری را یا آسانسور بروید چرا از پله استفاده میکنید؟

استفاده از تجارب یک فرد با تجربه تر از خودتان حسابی میتواند شما را جلو بیندازد و از تکرار اشتباهات جلوگیری کند.در عین حال بحث آموزش دیدن را هم حتما جدی بگیریرد و سعی کنید در هر سبک و زیمینه ای از موسیقی فعال هستید اول در کنار یک استاد دلسوز و با تجربه زیاد آموزش ببینید و بعد با راهنماییهای او وارد این کار شوید.

خوانندگی هم جدای از استعداد ذاتی مانند تمام فنون دیگر نیاز به تمرین و یادگیری دارد همانطور که شما برای خوش هیکل شدن پیش یک مربی بدنسازی میروید برای خوش صدا شدن هم حتما میبایست پیش یک استاد آواز و صداسازی بروید.حتی اگر سبکهایی مثل رپ هم کار میکنید حتما برای یادگیری تکست نویسی،روی ضرب خواندن،شکل گیری فلو و صدها تکنیک دیگر سعی کنید از تجارب یک فرد با تجربه تر استفاده کنید و حتما قبل از شروع به اینکار آموزش اصولی ببینید.

ما به این منظور در سایت بیتسرا دوره های آموزش آهنگسازی و تنظیم تدارک دیدیم که برای اطلاعات بیشتر میتوانید همین اینجا کلیک کنید.

آموزش دیدن در زمینه موسیقی و گیتار زدن

استودیو صدابرداری، آهنگسازی، فیلم برداری، عکاسی، تنظیم، میکس و مسترینگ دسی بل رکورد

پرهام وب‌سایت
ادمین سایت بیت سرا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − هشت =